Mięso
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(22)
Forma i typ
Książki
(22)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Dostępność
dostępne
(17)
tylko na miejscu
(7)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(18)
Czytelnia
(7)
Autor
Jurczak Marek E
(2)
Olszewski Adam
(2)
Uchman Waldemar
(2)
Bilska Agnieszka
(1)
Binder, Egon M
(1)
Gajewska-Szczerbal Hanna
(1)
Harari Yuval Noah (1976- )
(1)
Jankiewicz Leonard
(1)
Jaworska Danuta (technolog żywności)
(1)
Konieczny Piotr
(1)
Kortz Jerzy
(1)
Krajewska Urszula
(1)
Królak Alicja
(1)
Morzyk Krystyna
(1)
Mętrak-Ruda Natalia
(1)
Olszewski Adam (1936- )
(1)
Olszewski, Adam
(1)
Piekarzewska, Hanna
(1)
Pikul, Jan
(1)
Pisula Andrzej
(1)
Pospiech Edward (1949- )
(1)
Rak Lech
(1)
Rewerska Maria
(1)
Seremak-Bulge, Jadwiga
(1)
Shapiro Paul (1979- )
(1)
Stepanowska, Katarzyna
(1)
Słowiński Mirosław (technologia żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(16)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(22)
Język
polski
(22)
Temat
JĘZYK ANGIELSKI
(1235)
Przedsiębiorstwo
(979)
POWIEŚĆ ANGIELSKA
(683)
POWIEŚĆ FRANCUSKA
(647)
Język angielski
(546)
Mięso
(-)
Zarządzanie
(542)
POWIEŚĆ AMERYKAŃSKA
(374)
Rolnictwo
(334)
Język rosyjski
(327)
JĘZYK FRANCUSKI
(326)
Budownictwo
(325)
Pielęgniarstwo
(307)
Finanse
(299)
Rachunkowość
(296)
Bezpieczeństwo narodowe
(293)
Unia Europejska
(290)
Żywność
(275)
Banki
(266)
Innowacje
(261)
Prawo
(211)
Gospodarka
(202)
Bezpieczeństwo publiczne
(196)
Przedsiębiorstwa małe i średnie
(190)
Marketing
(189)
Ekonomia
(185)
Medycyna
(173)
Logistyka gospodarcza
(171)
Bezpieczeństwo międzynarodowe
(169)
Język polski
(169)
Służba zdrowia
(169)
PISANIE
(160)
Samorząd terytorialny
(156)
Pedagogika
(153)
Ratownictwo medyczne
(153)
Rośliny
(150)
Psychologia
(148)
Finanse publiczne
(147)
Kobieta
(147)
Turystyka
(144)
Rynek finansowy
(143)
Dziecko
(142)
Rodzina
(141)
Zarządzanie kryzysowe
(140)
DRAMAT FRANCUSKI
(138)
Ochrona środowiska
(138)
Statystyka
(137)
Kadry
(134)
Globalizacja
(129)
Wychowanie
(129)
Wytrzymałość materiałów
(126)
Nauki ekonomiczne
(124)
Filozofia
(122)
Transport
(121)
Inwestycje
(119)
JĘZYK NIEMIECKI
(119)
Dzieci
(117)
Ekonometria
(117)
Wieś
(112)
Zdrowie publiczne
(112)
Matematyka
(111)
Powieść polska
(111)
Policja
(109)
Samochody
(109)
Zarządzanie jakością
(109)
Anatomia
(108)
Młodzież
(108)
Leczenie
(107)
Literatura polska
(107)
Maszyny
(107)
Nauczanie
(106)
Historia
(105)
LITERATURA
(104)
DRAMAT ANGIELSKI
(103)
Położnictwo
(103)
Prawo karne
(103)
Odżywianie
(100)
Przemysł rolno-spożywczy
(97)
Rynek pracy
(97)
Terroryzm
(97)
Zarządzanie ryzykiem
(97)
CZYTANIE
(96)
Ekorozwój
(96)
Nauczyciele
(96)
Komunikacja społeczna
(94)
POWIEŚĆ
(94)
Podatek
(94)
Rynek kapitałowy
(94)
Gospodarka terenowa
(93)
Socjologia
(93)
Gospodarstwo rolne
(92)
RETORYKA
(91)
POWIEŚĆ NIEMIECKA
(90)
Regionalizacja gospodarcza
(90)
JĘZYKI
(89)
Rozwój regionalny
(89)
Prawo pracy
(88)
Relacje międzyludzkie
(88)
Literatura rosyjska
(87)
Polityka społeczna
(87)
Zarządzanie strategiczne
(87)
Temat: czas
1989-
(2)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
Podręczniki
(1)
Publicystyka
(1)
Dziedzina i ujęcie
Biologia
(1)
Nauka i badania
(1)
22 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-3186 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb / Egon Binder ; z jęz. niem. tł. Adam Grabowski. - Warszawa : "Multico", 2006. - 116, [1] s. : il. (gł. kolor.) ; 19 cm.
Tyt. oryg.: "Räuchern : Fleisch, Wurst, Fisch" 2001.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-15754 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-3338, W-3340, W-3339 (3 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-22767 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-664 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-10607, W-10606 (2 egz.)
Książka
W koszyku
Towaroznawstwo produktów zwierzęcych : ocena jakości mięsa / Marek E. Jurczak. - Wyd. 4 zm. i uzup. - Warszawa : Wydaw. SGGW, 2005. - 164 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Temat
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-24375, W-15011, W-24376, W-15010 (4 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Wybrane Działy z Technologii Mięsa.)
Egzemplarz z czytelni w magazynie
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-3215, W-3216 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-2875, W-2874 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-45241 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wyd. 2 uaktual. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007. - 345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Temat
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-22073 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-21116 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wydanie 2. uaktualnione, (dodruk). - Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017. - 345, [1] strona, [28] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002. - 363, [1] s., [24] s. tabl. : il. (w tym kolor.), mapy ; 24 cm.
Temat
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-10493, W-10492 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Monografie i Opracowania / Szkoła Główna Handlowa, ISSN 0867-7727 ; 463.)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-11468 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
DVD
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ISSN 0239-5762 Nr 478)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. W-3388 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. CZ-636/639 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 73.)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W-20743 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej